Meer resultaten voor ergotherapie

 
 
ergotherapie
Ergotherapie Sensire.
Olga werkt bij Sensire als ergotherapeut in de eerstelijn. Ergotherapie bij u thuis - eerstelijns ergotherapie regio Zutphen/Lochem. Mieke werkt in de eerste lijn en op afdeling Dagbehandeling de Schans op locatie de Lunette in Zutphen. Mieke is gespecialiseerd in o.a.
Ergotherapie.
Ergotherapie vindt voornamelijk plaats op de afdeling revalidatie. Zo nodig komt de ergotherapeut ook op de plek waar de problemen zich voordoen, zoals thuis, op het werk of op school. Ergotherapie is zorg op maat; zorg afgestemd op uw wensen.
Ergotherapie.
Download pagina als PDF. Ergotherapeuten richten zich op de activiteiten en handelingen van het dagelijks leven bij mensen die daarbij problemen ondervinden. Ergotherapie zorgt ervoor dat mensen weer in staat zijn om in hun eigen omgeving de dagelijkse dingen te doen.
Voor wie is ergotherapie - Ergotherapie.
Ergotherapie maakt het mensen mogelijk om opnieuw dagelijkse activiteiten uit te voeren. Of om deel te nemen aan activiteiten in hun eigen omgeving. Als mensen beperkingen ervaren in de dagelijkse activiteiten die voor hen belangrijk zijn, dan kan ergotherapie nodig zijn.
Ergotherapie vergoeding update: 2022 - Zorgwijzer.
De Friesland Zorgverzekeraar. Helaas, hier geen vergoeding voor ergotherapie in de aanvullende verzekering. Helaas, hier geen vergoeding voor ergotherapie in de aanvullende verzekering. Helaas, hier geen vergoeding voor ergotherapie in de aanvullende verzekering. Helaas, hier geen vergoeding voor ergotherapie in de aanvullende verzekering.
Ergotherapie Arteveldehogeschool Gent.
Ergotherapie zet volop in op een occupation-based benadering. Met een heel arsenaal aan medische, psychologische en maatschappelijke kennis wil een ergotherapeut cliƫnten zo zelfredzaam mogelijk maken. Dat lukt niet door hen op een fitnesstoestel of een hometrainer telkens opnieuw dezelfde oefening te laten uitvoeren. Daarom herwerkte de opleiding Ergotherapie het volledige curriculum volgens het occupation-based principe.
Ergotherapie: Proteion.
Ergotherapie bij u thuis. Woont u in Midden- of Noord-Limburg en denkt u dat de ergotherapie iets voor u kan betekenen, dan komt de ergotherapeut graag naar u thuis voor behandeling. Raadpleeg voor informatie over vergoeding van de behandeling de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering. Ergotherapie wordt vanuit de basisverzekering vergoed, u heeft recht op een vergoeding van 10 uur ergotherapie per kalenderjaar.
Ergotherapie Expertise Behandelcentrum Zorggroep Groningen.
Ze werken praktisch en leren u gaandeweg weer dingen te doen, zoals uzelf verzorgen, telefoneren, zitten, opstaan, schrijven of rijden met een scootmobiel, zodat u weer zelfstandiger kunt leven. Ergotherapie wordt aangeboden aan cliƫnten van Zorggroep Groningen en via de eerstelijn.

Contacteer ons