Meer resultaten voor mbo

 
 
mbo
Home - Stichting Onderwijsarbeidsmarktsfonds MBO.
Werken in het mbo. Stichting Onderwijsarbeidsmarktsfonds MBO. Praktijkdag vind en personeel voor het mbo. Let op: verzet van 1 juli naar 29 september. Lees meer en meld je aan. Nieuwe regels ouderschapsverlof, wat verandert er voor het mbo? Kamerbrieven over aanpak krapte op de onderwijs arbeidsmarkt.
mbo
Mbo Ontwikkelcentrum.
TWEEDE DRUK De modulen Houder van honden en katten deel A en B bevatten samen alle lesstof voor het gelijknamige mbo-keuzedeel in het mbo en is inzetbaar als cursusmateriaal voor het behalen van het bewijs van vakbekwaamheid Houder van honden en katten.
mbo
Onze mbo opleidingen Curio.
Beveiliging, handhaving, VEVA veiligheid en vakmanschap. Sport en bewegen. Johan Cruyff College, sport en bewegen. Horeca, food en hospitality. Keuken, brood en banket, horeca, toerisme, food en future, facilitair. Groen en dier. Tuin, park en landschap, plantenteelt, agrarisch loonwerk, milieuinspectie, veehouderij, bloem, groen en styling, en meer. Twijfel je over je vervolgopleiding in het mbo? Dan is het OriëntatieKeuzejaar misschien iets voor jou! Een jaar lang werk je aan je persoonsvorming: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? De helft van de schoolweek ga je veel op pad: meelopen met andere opleidingen, bedrijven bezoeken en stagelopen. Aan het eind van dit jaar kun je een gerichte keuze maken voor een passende vervolgopleiding.
MBO - Bureau ICE.
Hoe we dat doen? Lees meer over onze visie op toetsing en examinering in het mbo. Visie op toetsing in het mbo. Laatste nieuwsberichten van het mbo. 16/12/2021 De nieuwe rekeneisen in het mbo: met TOA ben je er klaar voor.
Mbo - Studiekeuze123.
Studiekeuze123 heeft geen informatie over mbo-opleidingen. Hiervoor kun je terecht bij KiesMBO.nl. Naast het mbo heb je in Nederland het hbo en wo. Wil je van het mbo doorstromen naar het hbo? Bekijk dan onze pagina Van mbo naar hbo.
MBO - Rijksmuseum.
In combinatie met een programma krijgen studenten en begeleiders gratis toegang.Studenten onder de 18 jaar en begeleiders mogen gratis het museum bezoeken. Met een MBO Card CJP-pas ontvangen MBO-studenten boven de 18 jaar 50 korting op de toegangsprijs. Meer weten over het educatie aanbod van het Rijksmuseum voor mbo?
MBO opleidingen kun jij vinden op MBOstart.
Handige informatie voor je studiekeuze. MBO opleidingen kun je volgen in vele soorten en maten. Een studiekeuze maken kan daarom erg lastig zijn. Op deze pagina kun je veel studie-informatie vinden. Het kan jou helpen om meer inzicht in het mbo onderwijs te krijgen. Wat zijn de mbo niveaus? Zit je nu op het vmbo, de mavo of de havo? En ben je op zoek naar een mbo-opleiding die bij je past? Er zijn vier niveaus in het mbo: de entreeopleiding, de basisberoepsopleiding, de vakopleiding en de middenkaderopleiding. Tweetalige mbo opleidingen. Wanneer je een tweetalige mbo opleiding volgt krijg je sommige vakken in een vreemde taal. In de meeste gevallen is dat Engels, maar dat kan ook in het Duits zijn.
Méér dan mbo mboRijnland: mbo-opleiding, vavo of cursus die bij jou past.
LUMC, Marente, Gemiva, Libertas, mboRijnland en CIV Welzijn Zorg ontwikkelen samen eigen zorgopleiding Op. Nieuwe Beroepshavo-opleiding mboRijnland slaat brug tussen mbo en hbo. Op dinsdag 5 juli vierde mboRijnland één jaar Beroepshavo bij LLokaal in Leiden. Waarom studeren bij mboRijnland?

Contacteer ons