Meer resultaten voor verpleegkundige

 
 
verpleegkundige
Verpleegkundige - Máxima MC. Hoog contrast. Zoek. menu. sluiten. Hoog contrast. Zoek. Zoek. sluiten. sluiten. sluiten.
Werken bij MMC. Weergave met hoog contrast. Zoek Werken bij MMC. Stuur een open sollicitatie Jobalert: ontvang onze nieuwste vacatures. Werken en leren bij MMC. Wie zijn wij? Bijzondere momenten van MMCers. Werken bij MMC. Verpleegkundige: Een beroep in ontwikkeling. Het verpleegkundig beroep verandert. De zorg wordt complexer en patiënten verblijven korter in het ziekenhuis, de zorg wordt in de thuisomgeving overgenomen. Patiënten willen meebeslissen over de zorg die ze krijgen. Dit vraagt om andere capaciteiten van onze verpleegkundigen. Klinisch redeneren, evidence based werken, adviesgesprekken met patiënten en een andere rolverdeling tussen patiënt, verpleegkundige en arts. Binnen MMC zijn we volop bezig met deze ontwikkelingen. Samen werken we aan de zorg van de toekomst. Jouw carrière als verpleegkundige in MMC.
verpleegkundige
Kom als verpleegkundige werken bij het LUMC LUMC.
Grants and Support. LUMC Research Gallery of Fame. LUMC's' Young Faculty Network. Onderwijs en opleidingen. Bachelor Klinische Technologie. Master Vitality and Ageing. Master Population Health Management. Master Transfusion Medicine and Cellular and Tissue Therapies. Nascholing voor artsen en onderzoekers. Paul Janssen Futurelab Leiden. Over Onderwijs en Opleidingen. Over het LUMC. Organisatie A - Z. Organisatie en missie. Contact en adres. LUMC als werkgever. Leiden, Stad van Ontdekkingen. Het LUMC zet zich in voor een rookvrije generatie! Het LUMC is lid van Workplace Pride. Wat bieden wij je? Fietsregeling en bereikbaarheid. Stage en vrijwilligerswerk. Inreisvergunning en verblijfsvergunning. Verzekeringen, kinderbijslag en pensioen. Aanvullende voorwaarden bij indiensttreding. Informatie over het LUMC en onze arbeidsvoorwaarden. Referenties en Verklaring Omtrent het Gedrag VOG. Collega's' aan het woord. Kom als verpleegkundige werken bij het LUMC.
verpleegkundige
Mbo-Verpleegkundige mbo opleiding - BOL Niveau 4 Campusbaan 6, Nijmegen.
Meer weten over de opleiding Verpleegkundige? En wil je weten wat een verpleegkundige in de praktijk doet? Het Radboud UMC biedt jou de mogelijkheid om een College Tour te doen en een kijkje te nemen op de werkvloer! In de loop van deze studie verdiep je je in de volgende branches.:
Welke zorg biedt een verzorgende en verpleegkundige? - Vitaal Thuiszorg.
Werken bij ons. Welke zorg biedt een verzorgende en verpleegkundige? Home Kennisbank Welke zorg biedt een verzorgende en verpleegkundige? Welke zorg biedt een verzorgende en verpleegkundige? A A A. Vitaal Thuiszorg heeft zowel verzorgenden als verpleegkundigen in dienst; de wijkverpleging.
De Eed van verpleegkundigen en verzorgenden V&VN.
Het uitspreken van de eed gebeurt bij de toetreding tot het beroep van verpleegkundige of verzorgende, tijdens de diploma-uitreiking. Ik zweer beloof dat ik mijn beroep als verpleegkundige/verzorgende op een verantwoorde en betrouwbare wijze zal uitoefenen. Eed van verpleegkundigen en verzorgenden.
Herregistreren als verpleegkundige Herregistratie BIG-register.
Ga direct naar inhoud. U bevindt zich hier: BIG-register Herregistratie Criteria per beroep Verpleegkundige. Zoeken binnen BIG-register Zoek. Herregistreren als verpleegkundige. Als u wilt blijven werken als verpleegkundige, dan moet u zich herregistreren in het BIG-register. U kunt zich herregistreren als u voldoet aan de werkervaringseis of de scholingseis.
Verpleegkundige opleidingen.
Werken, leren en onderzoek. ZGT is een opleidingsziekenhuis en biedt stageplaatsen aan de voltijd verpleegkunde studenten op mbo en hbo niveau. Daarnaast zijn er duale trajecten voor de hbo-verpleegkunde studenten. Er zijn geen bbl-plekken voor de mbo-verpleegkunde student. ZGT is erkend door SBB. Klik hier voor meer informatie. Opleiding mbo-verpleegkunde niveau 4 BOL voltijd.
Verpleegkunde Werken bij OLVG.
Werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Verpleegkunde bij OLVG. Als verpleegkundige bij OLVG bedenk je het liefst hoe het nóg beter kan. Waarbij je iedere keer kijkt naar de mens achter je patiënt. En altijd kunt rekenen op de onvoorwaardelijke steun van je collegas en de organisatie. Ook als het gaat om jouw eigen ontwikkeling. jouw stem telt. Verpleegkundige Dagbehandeling en OK Lounge. 24-36 uur West. In deze afwisselende functie werk je als verpleegkundige op de Dagbehandeling waar je patiënten verzorgt die maximaal één dag in het ziekenhuis verblijven voor een operatie, behandeling. 24-36 uur Oost en West. Dankzij jouw deskundigheid als endoscopieverpleegkundige en professionele, toegewijde zorg voelen patiënten zich veilig en op hun gemak. Samen met jouw collegas doe je er alles aan. Verpleegkundige Dagbehandeling en Pijncentrum. 24-32 uur Oost. In deze verpleegkundige functie kom je onder andere te werken opde afdeling Dagbehandeling. Je bent in contact met patiënten die voor maximaal één dag in het ziekenhuis verblijven. Bekijk 52 vacatures.

Contacteer ons