Meer resultaten voor hbo marketing opleiding

 
 
hbo marketing opleiding
Post HBO Marketing- en Salesmanagement ISBW.
Kostenoverzicht Kostenoverzicht aanvragen. Meer informatie Download brochure. In deze opleiding Post HBO Marketing- en Salesmanagement komen alle relevante aspecten op het gebied van strategisch sales- en marketingmanagement aan bod. In het programma worden beide vakgebieden op praktijkgerichte manier behandeld. Zo ga je in op strategie, doelstellingen en prognoses van sales. Welke doelen stel je en hoe haalbaar zijn die? Daarnaast richt je je op marketing en hoe je daar invulling aan geeft vanuit jouw organisatiestrategie. Je gaat direct in de praktijk aan de slag met de onderwerpen, zodat je wat je leert ook meteen in je werk kunt toepassen. Je brengt je eigen verkoopresultaten en die van je afdeling naar een hoger niveau. Je bouwt een volledige marketingstrategie op die aansluit op de doelen van de organisatie. Je analyseert de markt doelgericht en bepaalt hoe je betekenisvol kunt zijn voor klanten. Je wilt je verder ontwikkelen in marketing en sales op hoger niveau. Deze opleiding is een uitstekende keuze voor leidinggevenden en staf- en adviesrollen. De opleiding wordt verzorgd op Post HBO-niveau. Je beschikt ten minste over HBO-werk- en -denkniveau, opgedaan door opleiding of in de praktijk.
hbo marketing opleiding
De beste samenvattingen kopen en verkopen - Stuvia NL.
Advanced management and marketing. Advanced Methods and Techniques. Advanced Research Management. Advanced Research Methods. Advanced Statistics MAT20306. Advanced Supply Chain Management. Advanced Theory of International Relations. Advanced Urban Geography. Advies, Interventie en Evaluatie. Afstudeeropdracht HBO Associate degree Officemanagement. Aging and Dementia.
vind-een-coach.be
Commerciële Economie. Group.
Daarnaast heeft het Instituut voor Marketing Management uitwisselingsprogramma's' met verschillende universiteiten. Onze International Officer helpt je op weg! Bekijk hier de lijst met onze partnerscholen. De markt waarop je je begeeft, kan zowel nationaal als internationaal zijn. Dat betekent dat je niet wordt opgeleid voor één specifieke functie, maar dat je straks breed inzetbaar bent in een grote variëteit aan commerciële functies op de arbeidsmarkt. De toenemende internationalisering biedt je als marketeer daarnaast nog eens extra kansen. Als afgestudeerde kun jeonder anderegaan werken als marketingmanager, salesmanager, accountmanager, trademarketeer, online marketeer, brand manager of communicatieadviseur. Voorbeelden van activiteiten die je gaat uitvoeren.: Onderhouden van contactenen opbouwen van relaties met klanten. Opstellen van promotiemateriaal. Onderzoeken van de effectiviteit van promotiemiddelen, zoals een reclamecampagne. Maken vanmarketingplannen en de daarvan afgeleide communicatieplannen. Het uitvoeren van webanalyses. Het opstellen van Search Engine Optimization SEO en Search Engine Advertising SEA campagnes. Onderzoek doen naar nieuwe trends. Content creëren ter promotie van producten of diensten. Sales en relatiebeheer.
hbo marketing opleiding
Alle marketing opleidingen - Vergelijk en vind jouw opleiding.
Bekijk studentum.nl als: Mobiele site. HBO Associate degree. Studeren in het buitenland. Wat is Studentum.nl? Werken bij EMG. Marketing opleidingen en studierichtingen. Ligt jou hart in het bedrijfsleven? Ben je creatief, altijd scherp en heb je een commerciële instelling? Dan kun jij nu de eerste stap zetten richting jouw droombaan als manager, product manager, hoofd sales of accountmanager. Investeer nu in jouw toekomst en jouw professionele loopbaan. Maak een keuze uit het veelzijdige en mooie aanbod van marketing opleidingen! Lees meer over Marketing opleidingen en studierichtingen. Marketing Communicatie Niveau Stad Delivery method. Deze opleiding is toegevoegd aan je vergelijkingslijst in de rechter kolom.
hbo marketing opleiding
Marketing en Communicatie - post-hbo opleidingen Inholland Academy.
Veel bedrijven en organisaties staan te springen om nieuw online marketing talent. Wil jij jezelf ook ontwikkelen tot expert in online marketing strategie, online traffic en het genereren van conversie? Onze post-hbo opleiding Online marketing en E-commerce en bijbehorende modules leren jou op pragmatische wijze wat online resultaat oplevert.
hbo marketing opleiding
Neuromarketing op het HBO. Wat hebben de hogescholen voor jou in petto?
Unravel Research kijkt in het brein om marketing effectiever te maken. Door neuromarketing technologieën te combineren kunnen we de effectiviteit van jouw winkel, reclame, product, website en communicatie voorspellen en vergroten. Bespreek de mogelijkheden met Denise, onze Solutions Manager. Plan een Online Afspraak in. Of neem direct contact op 030 22 71 937. Neem contact op. Opleiding Gepubliceerd: 30.06.18 Laatste update: 2.08.21. Neuromarketing op het HBO.
Werken voor Nederland - carrière met impact bij de Rijksoverheid. Werken voor Nederland is werken voor de Rijksoverheid - Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magn
Hoe zorg je ervoor dat jij met jouw sollicitatie een goede indruk maakt? Wij helpen je graag met handige tools om te zorgen dat jouw sollicitatie een succes wordt. Mooi werk met impact op vele vakgebieden. Als een van de grootste werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk. Ontdek onze events en arbeidsvoorwaarden. Lees de verhalen van rijksmedewerkers en ontdek de impact van hun werk op vele vakgebieden. Event Informatiemanagement Rijksoverheid. Werken als informatieprofessional bij de Rijksoverheid, wat is dat nu precies? Tijdens het event informatiemanagement Rijksoverheid op 15 september stond het werk binnen het domein informatiehuishouding en de carrièremogelijkheden op dit gebied centraal. Zon 800 mensen meldden zich aan om online te luisteren naar presentaties en gesprekken met informatieprofessionals van het ministerie van Justitie en Veiligheid, de Tweede Kamer, de Justitiële Informatiedienst Justid en Doc-Direkt. Mis geen vacature en schrijf je in voor onze vacaturemailing. Waarom diversiteitsprofessionals lef en doorzettingsvermogen nodig hebben. Adviseur diversiteit en inclusie bij het programma Divers OCW bij het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap OCW, voorzitter bij het AGORA Network, schrijfster, verbindster, powervrouw, powermoeder en dochter van een migrantenechtpaar met Turkse roots.
HBO-opleidingen Marketing, communicatie en sales LOI.
Kies voor maximale vrijheid met een thuisstudie, of studeer via LOI Klassikaal, met iedere drie weken een bijeenkomst op locatie of online via virtual classrooms. Ontdek hoe het werkt. Ook voor zzpers is een diploma belangrijk. Interview met Harry Heithuis, docent binnen het vakgebied Marketing, Communicatie en Sales.

Contacteer ons